Weekly Courses Artwear Fashion

In de wekelijkse cursussen kun je onder professionele begeleiding aan je eigen projecten werken. Je krijgt vakinhoudelijke adviezen, tips en uitleg gericht op het eigen project waar je mee bezig bent. Je wordt uitgedaagd het maximale uit je creativiteit te halen en in je kleding te leggen. Je kunt leren patronen te tekenen, te veranderen, decoratieve technieken toe te passen, couture technieken toe te passen en constructies te bouwen om tot een in het oog springend silhouet te komen. Ieder volgt zo zijn eigen proces van ontwerp tot realisatie. Met de vervaardigde ontwerpen kun je je portfolio aanvullen.

Een (telefonisch) intake gesprek is minimaal onderdeel van de toelating.


 

KOSTEN

Prijs: € 22,50 per les van 2 uur. Bij afname van 10 lessen ineens (strippenkaart met een geldigheid van 3 maanden) zijn de kosten € 175,-, dus € 17,50 per les.

Het cursusgeld is inclusief het gebruik van lockmachines, eventueel de leermachine. Ook wordt er gezorgd voor koffie, thee en iets lekkers. Materialen zijn niet inbegrepen.

Je dient een eigen naaimachine mee te nemen.


 

DATUM EN TIJDSTIP

Wanneer: Wekelijks iedere dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur.

INSCHRIJVEN (Nog maar 2 plaatsen beschikbaar)

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je kunt je ook gelijk inschrijven via het contactformulier hieronder.

Het aantal plaatsen is beperkt.

Meld je nu aan of vraag meer informatie aan:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Vertel ons of u onze nieuwsbrief wilt ontvangen (verplicht). Maak uw keuze:

Hoe heeft u ons gevonden? (verplicht)
Via kennissen (mond op mond reclame)Via Google (Internet zoeken)Via een publicatie (bijvoorbeeld krant-tijdschrift)Via andere media (bijvoorbeeld radio-televisie)Via een reclamefolder / visitekaartjeAnders, geen van bovenstaande

[recaptcha]

Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.