Bridal Couture Course

 

Ben jij de persoon die zich verder wil scholen en bekwamen in het vervaardigen van bruidskleding en avondkleding. Dan is deze cursus voor jou bestemd.

In 5 hele dagen, verspreid over een aantal maanden leer je de kneepjes van het vak. De cursus omvat het totale proces van het vervaardigen van bruidskleding en avondkleding waarin alle aspecten aan de orde komen. Startend vanaf de keuze voor lingerie en petticoats, de verschillende belijningen in bruids- en avondkleding,  stofsoorten, hun eigenschappen en toepassingen. Maar ook kantverwerking, decoratieve zoomtechnieken, de te gebruiken hulpmaterialen, het maken van een mooi korset, het toepassen van borduursels zoals broderie d’art en andere versieringen, het leveren van maatwerk tot en met de complete realisatie van een eigen ontwerp bruidsjurk of avondjurk staan op het programma. Tevens is er ruimte voor eigen inbreng. Dus ook al je vragen omtrent bruidsmode vervaardiging kun je tijdens de cursus stellen. Je kunt rekenen op professionele begeleiding en coaching.

KOSTEN

Prijs € 1495,- (exclusief materialen) inclusief lunch, koffie, thee en versnaperingen.

Het meebrengen van een eigen naaimachine kan op sommige lesdagen noodzakelijk zijn.


 

STUDIEBELASTING

30 uur ( gedurende de cursus dagen)

160 studiebelastingsuren buiten de cursusdagen (= 10 uur per week)

Totaal 190 studiebelastingsuren

Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.


 

CURSUSDATA

Worden bij voldoende aanmeldingen bepaald in overleg met de cursisten

De cursus duurt alle dagen van 9.30 tot ca 16.30 uur.

 

Wil je meer informatie? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je kunt je ook meteen inschrijven via het contactformulier hieronder.

 

Meld je nu aan of vraag meer informatie:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Vertel ons of u onze nieuwsbrief wilt ontvangen (verplicht). Maak uw keuze:

Hoe heeft u ons gevonden? (verplicht)
Via kennissen (mond op mond reclame)Via Google (Internet zoeken)Via een publicatie (bijvoorbeeld krant-tijdschrift)Via andere media (bijvoorbeeld radio-televisie)Via een reclamefolder / visitekaartjeAnders, geen van bovenstaande
[recaptcha]

Na ontvangst van jouw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.