Bruidsmode maken; Een vak apart!

De vervaardiging van bruidsmode is een vak apart. Zeker als het gaat om ‘bespoke’ bruidsmode, dus in opdracht en op maat van de klant. Dit geeft het zelfs nog een extra dimensie en doet een beroep op al je kwaliteiten als modeontwerper. Er komt heel wat bij kijken. Zo zijn er allereerst natuurlijk de wensen van de klant die jij moet zien te vertalen naar een ontwerp. Een ontwerp welke de verwachtingen van de klant waarmaakt qua uiterlijke vorm. Maar ook een ontwerp waarin de klant zich comfortabel voelt en waarin haar figuur optimaal tot zijn recht komt. Neem daarnaast nog de zakelijke kant als het gaat om het maken van een calculatie, een offerte, levertijden, opstellen van voorwaarden etc. Je ziet het al……. geen eenvoudige klus.

Adelheid-heleneMG-7548 (2)

Tijdens de Bridal Couture Cursus kun je veel kennis opdoen als het gaat om bovenstaande aspecten. Maar dat niet alleen…….. ik behandel ook zaken zoals bruidssilhouetten, stofkeuze (vallingen en eigenschappen), ondersteuningsmaterialen, afwerkingsmethodes, lingerie, petticoats, kantverwerking en de vervaardiging van een mooi korset. Al deze kennis is heel praktijkgericht en kun je dus meteen toepassen.

Ben jij ook toe aan meer kennis op het gebied van bruidsmode ontwerp en vervaardiging. Wil je je hierin gaan specialiseren? Werk je al in de bruidsmodebranche en zoek je een manier om bij te scholen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met mijn  jarenlange ervaring in de vervaardiging van bruidsmode en avondkleding (ook in opdracht van bekende designers) kan ik heel veel kennis aan je overdragen. Op 17 september a.s. (17-09-2016) start een nieuwe mastercursus Bridal Couture. Er zijn nog plaatsen vrij, dus je kunt je nog hiervoor aanmelden. Wacht niet te lang want vol = vol.

Aanmelden kan via info@artwear-fashion-education.com of bel: 06-20613295

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *