Workshop Broderie D’Art

Voor degenen die kennis willen maken met Broderie D’Art, gewoon om te kijken of het iets voor je is, hebben we de workshop Broderie D’Art in het leven geroepen.

Je maakt kennis met Broderie D’Art en de mogelijkheden die dit biedt. Je leert o.a. de techniek van het werken met de Lunévillenaald waarmee je kralen en pailletten op de stof kunt haken.  De workshop duurt 1 dag. Ochtendsessie van 9.30 tot 12.30 en middagsessies van 13.30 tot 16.30 uur. Minimaal aantal deelnemers is 4 en wordt ingepland bij voldoende deelnemers. De datum wordt vervolgens in overleg met de cursisten bepaald.

De prijs is € 85,- inclusief alle materialen (Lunévillenaald en Borduurraam in bruikleen) koffie, thee, versnaperingen en een lunch.

Heb je interesse om deel te nemen aan deze workshop vul dan onderstaand formulier in dan nemen wij z.s.m. contact met je op om e.e.a. door te spreken en eventuele vragen te beantwoorden.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Vertel ons of u onze nieuwsbrief wilt ontvangen (verplicht). Maak uw keuze:

Hoe heeft u ons gevonden? (verplicht)
Via kennissen (mond op mond reclame)Via Google (Internet zoeken)Via een publicatie (bijvoorbeeld krant-tijdschrift)Via andere media (bijvoorbeeld radio-televisie)Via een reclamefolder / visitekaartjeAnders, geen van bovenstaande

[recaptcha]